Over ons

Cliëntondersteuning Secura is een samenwerkingsverband van drie onafhankelijke Wlz-cliëntondersteuners. Wij bieden gratis onafhankelijke cliëntondersteuning voor alle mensen met een CIZ-indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz) in de regio’s West- en Midden-Brabant. Alle drie werk(t)en wij daarnaast als zelfstandig mantelzorgmakelaar. We nemen voor elkaar waar en staan elkaar met raad en daad terzijde. Zodat u optimaal wordt ondersteund. Mensen met een Wlz-indicatie kunnen gratis onafhankelijke cliëntondersteuners inschakelen voor informatie en hulp bij het regelen van de juiste zorg.

Freke Schoemaker, Goirle

freke@clientondersteuningsecura.nl 

06 4045 2425

PGBnatuurlijkIn 2006 was ik  één van de eerste gecertificeerde mantelzorgmakelaars van Nederland, met mijn bedrijf Familycare Support. In 2020 schreef ik het boek PGB natuurlijk! Als je zèlf je zorg wilt regelen. Daarover vindt u hier meer informatie. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BCMB (voor cliëntondersteuners). Het is logisch dat ik ook voor u graag aan de slag ga. Neem dus gerust, vrijblijvend, contact op.

Jolanda van Helden

Jolanda van  Helden, Wijk en Aalburg

jolanda@clientondersteuningsecura.nl
06 289 66 807
Ik ben in 1969 geboren in Waalwijk, gelukkig getrouwd én de trotse moeder van een dochter. Sinds begin 2016 ben ik werkzaam als mantelzorgmakelaar (www.heldensupport.nl) en onafhankelijk cliëntondersteuner. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging van Cliëntondersteuners voor Mensen met een Beperking, de BCMB en bij de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars, de BMZM.
Via bijscholing en intervisie houd ik mijn kennis up to date. Het is mijn passie om andere mensen te ondersteunen, alles goed uit te zoeken en tot in de puntjes te regelen. Neem gerust contact met me op als u vragen heeft.