Over ons

Cliëntondersteuning Secura is een samenwerkingsverband van drie onafhankelijke WLZ-cliëntondersteuners. Wij bieden gratis onafhankelijke cliëntondersteuning voor alle mensen met een CIZ-indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz) in de regio’s West- en Midden-Brabant.

Alle drie werken wij daarnaast als zelfstandig mantelzorgmakelaar. We nemen voor elkaar waar en staan elkaar met raad en daad terzijde. Zodat u optimaal wordt ondersteund.

Jolanda van Helden

Jolanda van  Helden, Wijk en Aalburg

jolanda@clientondersteuningsecura.nl
06 289 66 807
Ik ben in 1969 geboren in Waalwijk, gelukkig getrouwd én de trotse moeder van een dochter. Sinds begin 2016 ben ik werkzaam als mantelzorgmakelaar (www.heldensupport.nl) en onafhankelijk cliëntondersteuner. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging van Cliëntondersteuners voor Mensen met een Beperking, de BCMB en bij de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars, de BMZM.
Via bijscholing en intervisie houd ik mijn kennis up to date. Het is mijn passie om andere mensen te ondersteunen, alles goed uit te zoeken en tot in de puntjes te regelen. Neem gerust contact met me op als u vragen heeft.

Freke Schoemaker, Goirle

freke@clientondersteuningsecura.nl
06 4045 2425
Als één van de eerste mantelzorgmakelaars kreeg ik al in 2006  mijn certificaat, en begon mijn bedrijf Familycare Support. Sindsdien heb ik, online en offline, duizenden mantelzorgers en zorgvragers de weg in zorgland helpen vinden.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen BMZM (voor mantelzorgmakelaars)  en BCMB (voor cliëntondersteuners).
Mensen met een Wlz-indicatie kunnen gratis  onafhankelijke cliëntondersteuners  inschakelen voor informatie en hulp bij het regelen van de juiste zorg.
Het is logisch dat ik ook voor u graag aan de slag ga. Neem dus gerust, vrijblijvend, contact op.
O ja, in 2020 schreef ik het boek PGB natuurlijk! Als je zèlf je zorg wilt regelen.

Daarover vindt u hier meer informatie. PGBnatuurlijk