Over ons

Cliëntondersteuning Secura is een samenwerkingsverband van vier onafhankelijke Wlz-cliëntondersteuners. Wij bieden gratis onafhankelijke cliëntondersteuning voor alle mensen met een CIZ-indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz) in de regio’s West- en Midden-Brabant. Alle vier werk(t)en wij daarnaast als zelfstandig mantelzorgmakelaar. We nemen voor elkaar waar en staan elkaar met raad en daad terzijde. Zodat u optimaal wordt ondersteund.

Ineke Verhagen, Breda

E-mail: ineke@clientondersteuningsecura.nl
Mobiel: 06 2186 1002

Jolanda van  Helden, Wijk en Aalburg

E-mail:  jolanda@clientondersteuningsecura.nl
Mobiel: 06 289 66 807
Ik ben in 1969 geboren in Waalwijk, gelukkig getrouwd én de trotse moeder van een dochter. Sinds begin 2016 ben ik werkzaam als mantelzorgmakelaar (www.heldensupport.nl) en onafhankelijk cliëntondersteuner. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging van Cliëntondersteuners voor Mensen met een Beperking, de BCMB en bij de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars, de BMZM.
Via bijscholing en intervisie houd ik mijn kennis up to date. Het is mijn passie om andere mensen te ondersteunen, alles goed uit te zoeken en tot in de puntjes te regelen. Neem gerust contact met me op als u vragen heeft

Jolanda van Helden

Thérèse de Nerée, Tilburg

E-mail:  therese@clientondersteuningsecura.nl
Mobiel: 06 8187 6524

Cliëntondersteuner Wlz en Mantelzorgmakelaar. Het overnemen van de, soms complexe, regeltaken en daardoor het ontzorgen van mantelzorgers, maar vooral ook het persoonlijk contact, is wat me aantrekt in dit beroep. Door ervaring en intervisie heb ik inmiddels een brede kennis van de wetten en regels rondom zorg, inkomen, arbeid, welzijn en recht. Het is voor mij een uitdaging om de beste oplossing te vinden voor uw zorg gerelateerde vragen voor uzelf of voor uw naasten. Mijn kwaliteiten; goed luisteren, organiseren, analytisch inzicht, in oplossingen denken en zaken regelen.
Aangesloten bij beroepsverenigingen BCMB en BMZM.

Freke Schoemaker, Goirle

E-mail: freke@clientondersteuningsecura.nl
Mobiel: 06 4045 2425

In 2006 was ik  één van de eerste gecertificeerde mantelzorgmakelaars van Nederland, met mijn bedrijf Familycare Support.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BCMB (voor cliëntondersteuners). Het is logisch dat ik ook voor u graag aan de slag ga. Neem dus gerust, vrijblijvend, contact op.

PGBnatuurlijk
In 2020 schreef ik het boek PGB natuurlijk! Als je zèlf je zorg wilt regelen. Daarover vindt u hier meer informatie.

Mensen met een Wlz-indicatie kunnen gratis onafhankelijke cliëntondersteuners inschakelen voor informatie en hulp bij het regelen van de juiste zorg.

Voor mensen die nog geen Wlz-indicatie hebben (aangevraagd) kan een mantelzorgmakelaar een uitkomst zijn bij het regelen van zaken die met (mantel)zorg te maken hebben.